Καλύμματα Αυτοκινήτου

ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ


Προστασία στο MAXIMUM με τέλεια εφαρμογή.
Καλύμματα που καλύπτουν ολοκληρωμένα το σαλόνι του αυτοκινήτου .
Περιλαμβάνουν καλύμματα για όλα τα προσκέφαλα,  για εμπρός και πίσω μπράτσα και καλύπτουν  όλο το σαλόνι όπου υπάρχει ύφασμα.
Σχεδιάζονται και κόβονται σε ηλεκτρονικό σύστημα computer CAD/CAM και ράβονται με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα με  αποτέλεσμα η εφαρμογή στα καθίσματα να ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό.
Κατασκευάζονται ακριβώς στα μέτρα του κάθε αυτοκινήτου με ειδικές προβλέψεις.
για πλευρικούς αερόσακους, για ζώνες καθισμάτων και ειδικούς μηχανισμούς ώστε μετά την τοποθέτηση να μην περιορίζουν καμιά λειτουργία του αυτοκινήτου σας και να δείχνουν σαν αυθεντική ταπετσαρία.

ΗΜΙΚΑΛΥΜΜΑΤΑ RAINBOW

H καλύτερη λύση για τα εμπρός καθίσματα.

Νέου τύπου καλύμματα που καλύπτουν όλη την εμπρός επιφάνεια όπως και τα πλαϊνά των καθισμάτων .
Σχεδιασμένα να ταιριάζουν στους περισσότερους τύπους καθισμάτων κάνοντας αρίστη εφαρμογή.
Η εργονομική τους κατασκευή και το easy fix system που διαθέτουν κάνει την τοποθέτηση απλή και γρήγορη.


Δεν εμποδίζουν τους πλευρικούς αερόσακους.
Ιδανικά για καθίσματα τύπου Bucket.Συμπεριλαμβάνουν και 2 καλύμματα προσκεφάλων

ΠΛΑΤΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ


Απλά και διακριτικά στα εμπρός καθίσματα.

Καλύμματα που καλύπτουν μόνο το εμπρός μέρος των καθισμάτων χωρίς να επηρεάζουν την αισθητική του σαλονιού χαρίζοντας διακριτική προστασία.                                                   

                                                                                                                                    

Γιατί να τοποθετήσετε καλύμματα στα καθίσματα του αυτοκινήτου σας?

Οι πελάτες που αγοράζουν καλύμματα :

  1. Θέλουν να προστατέψουν τα καθίσματα του καινούργιου τους αυτοκινήτου . Τα καινούργια καθίσματα τύπου BUCKET που πλέον υπάρχουν σε όλα τα αυτοκίνητα είναι αρκετά πιο ευαίσθητα , επειδή η τριβή είναι πολύ μεγαλύτερη από οδηγό και συνοδηγό στα πλαϊνά του καθίσματος   κατά την είσοδο και έξοδο τους  από το αυτοκίνητο.
  2. Θέλουν να ζωντανέψουν ή να αλλάξουν το εσωτερικό διάκοσμο του αυτοκινήτου τους , μιας και οι γνήσιες ταπετσαρίες συνήθως έχουν μουντά χρώματα και κλασικά σχέδια.
  3. Θέλουν να προστατέψουν κυρίως τα πίσω καθίσματα από τα μικρά παιδιά που δεν μπορούν να περιοριστούν εύκολα σε ένα τόσο μικρό χώρο , ώστε λερώνουν και καταστρέφουν την ταπετσαρία του αυτοκινήτου με απίστευτη ευκολία.
  4. Θέλουν να προστατέψουν τα καθίσματα από τα συμπαθητικά κατοικίδια ζωάκια που έχουν την τάση να γρατζουνάνε , να δαγκώνουν  και να αφήνουν τρίχες που πολύ δύσκολα αφαιρούνται από μια ταπετσαρία.
  5. Θέλουν να αποφύγουν το μεγάλο κόστος του συχνού βιολογικού καθαρισμού ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις κοστίζει σχεδόν όσο ένα πλήρες σετ καλυμμάτων.
  6. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες το σαλόνι του αυτοκινήτου μας επιβαρύνεται από πολλούς παράγοντες όπως το θαλασσινό νερό , η άμμος της παραλίας αλλά και οι υψηλές θερμοκρασίες τα οποία είναι ικανά να δημιουργήσουν ανεπανόρθωτους λεκέδες και στίγματα στα καθίσματα των αυτοκινήτων.  
  7. Τέλος αλλά πολύ σημαντικό είναι το ότι οι ιδιοκτήτες που προτιμούν τα καλύμματα της COVERSTYLE προστατεύοντας το σαλόνι του αυτοκινήτου τους από την πρώτη στιγμή , διατηρούν υψηλή την μεταπωλητική αξία του , μιας και ο εσωτερικός διάκοσμος αποτελεί βασικό κομμάτι στην πώληση ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Επικοινωνία

Θ.Αρχοντόπουλος & Σια Ο.Ε.
Βιοτεχνικη-Εισαγωγική Εταιρεία 
Ειδών Αυτοκινήτου
Γρηγορίου Λαμπράκη 2 (2ος όροφος) , Καλλιθεα
Τηλ.: 210 9565565  - 210 9565515
Fax : 210 9565190
Γενικός Κατάλογος Προϊόντων 2013
Φόρμα Επικοινωνίας

Email : info@coverstyle.gr

ESPA