Η εταιρεία

H εταιρεία COVERSTYLE ιδρύθηκε το 1985.

Βασικό αντικείμενο εργασιών ήταν η κατασκευή καλυμμάτων αυτοκινήτου.

Γρήγορα όμως έγινε η εισαγωγή και άλλων ειδών στην γκάμα των προϊόντων προστασίας εσωτερικά και εξωτερικά του αυτοκινήτου. Μερικά από αυτά είναι οι κουκούλες, οι μοκέτες, το κάλυμμα ταμπλώ, τα πλατοκαθίσματα κ.α.

Η συνεχής καινοτομία, η εμπειρία στις ειδικές κατασκευές και η καλαισθησία των προϊόντων μας, γρήγορα ανέδειξαν την εταιρεία σε βασικό προμηθευτή των καταστημάτων αξεσουάρ, πλυντηρίων και πρατηρίων υγρών καυσίμων σε πανελλαδικό δίκτυο.

Στην αναβάθμιση της εταιρείας βοήθησε και η ανάπτυξη νέων τεχνολογιών μέσω πόρων της ευρωπαϊκής ένωσης. Η εταιρεία εξοπλίστηκε με καινούργιο μηχανολογικό εξοπλισμό αξιοποιώντας νέες τεχνικές στην κοπή και τη ραφή των προϊόντων, τα οποία πλέον κατασκευάζονται με απόλυτη ακρίβεια.

Τα τελευταία χρόνια επίσης, η COVERSTYLE έχει εισέλθει με επιτυχία στο χώρο των εισαγωγών. Πλέον αντιπροσωπεύει τρεις μεγάλους ευρωπαϊκούς οίκους και διανέμει κατ' αποκλειστικότητα μερικά από τα πιο ποιοτικά προϊόντα της αγοράς.

Βασικός γνώμονας των συγκεκριμένων προϊόντων είναι η εξειδίκευση των μοντέλων, δηλαδή προϊόντα για κάθε συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου.

  • Σκαφάκι πορτ-μπαγκάζ ( ειδικά για κάθε μοντέλο )
  • Ειδικά πατάκια από 100% φυσικό Καουτσούκ
  • Σκαφοειδή πατάκια ( ειδικά για κάθε μοντελο )

Μυστικά επιτυχίας δεν υπάρχουν στην COVERSTYLE.

Το πάθος και η εμμονή στη δημιουργία καινοτόμων, καλαίσθητων προϊόντων βασισμένα στην υψηλή ποιότητα και την άριστη εφαρμογή είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει.

Επικοινωνία

Θ.Αρχοντόπουλος & Σια Ο.Ε.
Βιοτεχνικη-Εισαγωγική Εταιρεία 
Ειδών Αυτοκινήτου
Γρηγορίου Λαμπράκη 2 (2ος όροφος) , Καλλιθεα
Τηλ.: 210 9565565  - 210 9565515
Fax : 210 9565190
Γενικός Κατάλογος Προϊόντων 2013
Φόρμα Επικοινωνίας

Email : info@coverstyle.gr

ESPA